[Afisz teatralny. Incipit:] Trzewiki szczęścia groteska w 3 obrazach Benedykta Hertza / Teatr Łątek. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu 18.04.1949 r. Opracowanie plastyczne: Olga i Ewa Totwen, muzyka: Zbigniew Chwedczuk.