Wara kapitalistom od naszych fabryk! ([S.l. : s.n., 1946)
Propagandowy plakat.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Polska Partia Robotnicza -- druki ulotne; Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne