[Afisz. Incipit] Uwaga! Zarząd Powiatowego Związku Walki Młodych Zaprasza Ob. m. Elbląga na zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zabawie w lokalu Związku Walki Młodych bez daty.