[Afisz. Incipit] Uwaga! Zarząd Powiatowego Związku Walki Młodych Zaprasza Ob. m. Elbląga na zabawę taneczną ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zabawie w lokalu Związku Walki Młodych bez daty.
Keywords: Związek Walki Młodych -- druki ulotne; Związek Walki Młodych; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne