Gdańsk. Wyspa Śpichrzowa [!] fot. J. Bułhak. - Bułhak, Jan (1876-1950) (Nakł. Pol. Tow. Kol. "Ruch" S. A., 1920)
Przedstawia Wyspę Spichrzów w Gdańsku, widok z Zielonego Mostu w kierunku Ołowianki, ok. 1930 r.