Gdańsk. Wyspa Śpichrzowa [!] - Bułhak, Jan (1876-1950).; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha (Poznań).; Wydawnictwo Polskiego Towarzystwa Księgarni Kolejowych "Ruch". ([Warszawa] : Nakł. Pol. Tow. Kol. "Ruch" S. A., 1920)
Przedstawia Wyspę Spichrzów w Gdańsku, widok z Zielonego Mostu w kierunku Ołowianki, ok. 1930 r.
Tyt. na awersie, data wg przedstawienia i działalnosci aut., miejsce wyd. wg nakł.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Spichrze -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe