[Wizyta Jana Pawła II w Trójmieście w 1987 roku.] / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia wizytę Jana Pawła II w Trójmieście w 1987 roku, przejazd ul. Długą w Gdańsku, ołtarz na Zaspie, spotkanie z ludźmi na Zaspie, pochód do Gdańska po wizycie papieża.