[Wizyta Jana Pawła II w Trójmieście w 1987 roku.] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia wizytę Jana Pawła II w Trójmieście w 1987 roku, przejazd ul. Długą w Gdańsku, ołtarz na Zaspie, spotkanie z ludźmi na Zaspie, pochód do Gdańska po wizycie papieża.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- podróże -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Zaspa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie