Wielką zabawę taneczną urządza Stronnictwo Ludowe w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej Nr 1. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce 28.09.1948 r.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Stronnictwo Ludowe (1944-1949) -- druki ulotne