Kammermusikabend des Rosé-Quartetts / John und Rosenberg Buchhandlung. ([s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 21 paźdz. 1925 r.