Tadeusz Karmazyn - Grabowiecki, Zygmunt (fotograf).; Bałtycka Agencja Artystyczna BART.; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1977)
Plakat.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Karmazyn, Tadeusz -- (1946- ) -- plakaty