[Afisz. Incipit] Bocianiątko balet w 3-ch aktach D. Klebanowa. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o premierze 18.03.1956 r. Reżyseria: Janina Jarzynówna-Sobczak.
Keywords: Balet -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.