[Afisz. Incipit] Premiowa pożyczka odbudowy kraju to prosta droga do jaśniejszego jutra Polski! (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Sztrajfa propagandowa.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.