[Gdańsk, ul. Robotnicza, kamienice nr 18, 25-23] Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienice nr 18, 25-23 przy ulicy Robotniczej w Gdańsku, widok w kierunku południowym, ok. 1987 r.