Ex Libris Dr. Mariana Pokropka - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Pokropek, Marian (1932-2023). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1984)
Podobizna Matki Boskiej Częstochowskiej, po bokach bukiety kwiatów, u dołu na wstęgach napis: Ex Libris Dr. Mariana Pokropka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibris polski -- 1970-2000.