[Afisz. Incipit] Sopot 25.VII.1947 r. Kazimierz Wiłkomirski dyrekcja i wiolonczela V. Koncert Symfoniczny ... - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w Operze Leśnej w Sopocie.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.