Ex Libris Zbigniewa Turka / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1966)
Kaczka, niżej trzy szpule magnetofonowe, wookoło wijąca się taśma, napis: Ex Libris Zbigniewa Turka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.