Ex Libris Zbigniewa Turka - Stańda, Jan (1912-1987).; Turek, Zbigniew (1917-1997). ([Miejsce nieznane], 1966)
Kaczka, niżej trzy szpule magnetofonowe, wookoło wijąca się taśma, napis: Ex Libris Zbigniewa Turka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Katalog Biblioteki Narodowej, 12.09.2023
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.