Członek Biura Politycznego I sekretarz KC PZPR Stanisław Kociołek zwiedza pracownie PWSSP w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia Stanisława Kociołka wizytującego Państwową Wyższą Szkołę Sztuk Plastycznych w Gdańsku, 1969 rok.