Jewgienij Speranski - Cud Krasawica / Teatr im. H. Ch. Andersena w Lublinie. ([wydawca nieznany], 2007)
Plakat premiery 29.09.2007 r. Plakat przedstawia dziecięcy rysunek autorstwa 9-letniej Joli Osińskiej.