Vierte Jahrhundertfeier der Reformation : am 31. Oktober 1917, abends 8 Uhr. (Danzig : [s.n.], 1917)
Druk z teketem liturgii, modlitwami na uroczystość w kościele Heilandskirche zu Danzig-Schidliz (nieistniejący kościół w Gdańsku-Siedlce) 31 paź. 1917 r.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Kościół ewangelicko-augsburski -- liturgia -- 20 w; Modlitwa -- Kościoły protestanckie -- 1900-1945 -- teksty; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- życie religijne