[Afisz. Incipit] Komitet Rozbudowy Przedszkola św. Józefa przy ul. Kaszubskiej 10 urządza ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie parafialnej 11.04.1948 r.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.