[Stan wojenny 1982] [Plakat opozycyjny] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia leżący na ziemi plakat z hasłem: Precz z czerwoną dyktaturą, Polski Naród będzie górą! 3 maja 1982 r.