Ich ziehe um / Heinrich Konzack. - Konzack, Heinrich (s.n., 1930)
Druk inf. o zmienie miejsca prowadzenia zakładu przedwojennego, gdańskiego krawca z Lang Markt 9 (Długi Targ) na Große Wollwebergasse 8 (Tkacka).