Karl August Fürst von Hardenberg. - Eduard Pietzsch & Comp ([Drezno] : [Eduard Pietzsch und Comp], 1838)
Przedstawia Karla Augusta von Hardenberga, popiersie na wprost, głowa zwrócona w lewo.
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł, po prawej: B.I., a po lewej: I.4. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 1 (1838), Lief. 4.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
https://digital.ulb.hhu.de dostęp 19.06.2026
Keywords: Grafika niemiecka; Litografia