[Afisz teatralny] Gabriela Zapolska - Moralność Pani Dulskiej : Komedia w trzech aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o premierze we wrześniu 1961 r. Reżyseria Zofia Mikulska, scenografia Jerzy Jeleński.