[Afisz teatralny] Gabriela Zapolska - Moralność Pani Dulskiej : Komedia w trzech aktach - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o premierze we wrześniu 1961 r. Reżyseria Zofia Mikulska, scenografia Jerzy Jeleński.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.