[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Tczewie zawiadamia, że ... odbędzie się ... uroczysta akademia ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o akademii 21.01.1949 r. w tczewskim Domu Kultury.