[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Tczewie zawiadamia, że ... odbędzie się ... uroczysta akademia ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o akademii 21.01.1949 r. w tczewskim Domu Kultury.
Keywords: Lenin, Vladimir Ilʹič -- (1870-1924) -- rocznice -- druki ulotne; Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.