Zoppot Partie im Nordpark - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag: Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia fragment Parku Północnego zimą, ok. 1920 r.
Data wg budowy poczt. i biogramu wyd.
Keywords: Parki miejskie; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe