Rozwiązywanie mitologii - Poprawa, Adam (1959- ).; Herbert, Zbigniew (1924-1998). (2001)
Recenzja książki: Król mrówek : prywatna mitologia / Zbigniew Herbert. Kraków, 2001.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.