Exlibris Ing. Dott Gianni. Mantero Bordás. - Bordás, Ferenc (1911-1982) (1960)
Przedstawia postać kobiecą z kwiatem w ręce obok kwitnące drzewo na tle architektury. U dołu napis: Exlibris Ing. Dott Gianni. Mantero. Sygn. aut. w obrębie kompoz.