Exlibris Ing. Dott Gianni. Mantero - Bordás, Ferenc (1911-1982).; Mantero, Gianni (1897-1985). ([Szeged, 1960)
Przedstawia postać kobiecą z kwiatem w ręce obok kwitnące drzewo na tle architektury. U dołu napis: Exlibris Ing. Dott Gianni. Mantero. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut. i miejscem działalności. Data wg działalności aut.