VI. Sinfonie-Konzert : Zeitgenössiche Musik (Romanischer Abend). ([wydawca nieznany], 1927)
Ulotka z programem koncertu, który miał miejsce w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 12 maja 1927. Solista - Hellmut Baerwald.