[Afisz. Incipit] Obywatele! W dniach Święta Oświaty 2-4 maja 1948 r. Naród Polski mobilizuje środki do nieustępliwej walki z analfabetyzmem ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem święta w Elblągu.