Chrześcijanin we wspólnocie Kościoła według Soboru Watykańskiego II - Kucza, Grzegorz (1961- ) (2004)
1. Wspólnota Trójcy Świętej fundamentem wspólnoty chrześcijańskiej. 2. Wspólnoty chrześcijańskie uobecniają i realizują Kościół.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Teologia katolicka; Eklezjologia; Artykuł z pracy zbiorowej