[Ulotka. Incipit] Młodzieży! Już za kilka dni z całego kraju zjadą do Warszawy chłopcy i dziewczęta ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1952)
Ulotka informująca o Zlocie Młodych Przodowników Pracy w Warszawie 20-22 lipca 1952 r.
Keywords: Współzawodnictwo pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.