[Afisz teatralny. Incipit:] Macierzyństwo Panny Jadzi komedia w 3 aktach W. J. Śliwiny ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o spektaklu w 1946 r. w Teatrze Dramatycznym Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria: Aleksander Gąssowski, scenografia: Adam Jasielski.