Pełen uroku - Baraniewski, Waldemar (1953- ).; Jaroszewski, Tadeusz Stefan (1931-2000). (1994)
Ślepowola koło Mogielnicy.
Artykuł zawiera ilustracje.
Artykuł w dziale: Zabytki w krajobrazie.
Nazwa autora pod tekstem artykułu.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Dwór (Ślepowola, Polska).