Gałęzie / B. Argasińska. - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016) (1960)
Kompozycja abstrakcyjna przypominająca nagie gałęzie drzew, składająca się z linii wykonanych czarnym tuszem i tła zamalowanego białą farbą kryjącą.