Medal. Władysław Terlecki - Numizmatyk. - Gorol, Edward (1930-2003) (Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczna, 1978)
Medal. Awers: Popiersie trzy czwarte w lewo. W otoku: Dr Władysław Terlecki Numizmatyk, 1904-1967, u dołu: PTAIN/1977. Rewers: Poziomo przez środek: Władysław Terlecki/Mennica Warszawska/1765-1965. Na górze i u dołu w prostokątach medale i monety. Sygnowany monogramem EG.