[Afisz teatralny] Kornel Makuszyński - O dwóch takich co ukradli księżyc : widowisko muzyczne / Wrocławski Teatr Muzyczny - Operetka Wrocławska. (Teatr Muzyczny - Operetka Wrocławska, 1995)
Afisz informujący o premierze w czerwcu 1995 r. z okazji 40-lecia Wrocławskiego Teatru Muzycznego. Adaptacja, reżyseria i teksty piosenek Bogusława Czosnowska, muzyka Andrzej Głowiński, choreografia Waldemar Staszewski, scenografia Jadwiga Mydlarska- Kowal i Aleksander Maksymiak.