[Afisz. Incipit] Związek Zawodowy Literatów Polskich Odział Gdański ... organizuje wieczór autorski literatów Wybrzeża ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczorze autorskim literatów Wybrzeża w Teatrze Miejskim w Gdańsku, 21.05.1946 r.