Gdański rusznikarz Klemens Sikorski / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia rusznikarza Klemensa Sikorskiego w swoim warsztacie w Gdańsku, 1977 r.