[Afisz. Incipit] Finisz IV etapu 132 km wyścigu kolarskiego "Brzegiem polskiego Bałtyku" ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wyścigu oraz meczu piłki nożnej.
Keywords: Piłka nożna; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wyścigi kolarskie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wyścigi kolarskie; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne