Gdańsk - Wrzeszcz, widok ogólny, na pierwszym planie Osiedle Młodych wg fotografii barwnej K. Kamińskiego. - Kamiński, Krzysztof (1939-2019) (Biuro wydawnicze "RUCH", 1967)
Przedstawia Osiedle Młodych w Gdańsku, widok z góry na bloki przy ul. Piotra Michałowskiego, po lewej widoczne przedszkole nr 42.