Ing. Ctibor a Maruška Šťastných oznamují, že dne 22.9.48 dostali dcerušku Máničku / Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1948)
Przedstawia kwiaty białych lilii, u dołu napis: Ing. Ctibor a Maruška Šťastných oznamují, že dne 22.9.48 dostali dcerušku Máničku. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.