Ing. Ctibor a Maruška Šťastných oznamují, že dne 22.9.48 dostali dcerušku Máničku - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Šťastný, Ctibor; Št'astná, Marie; Št'astná, Marie (1948- ). ([S. l.], 1948)
Przedstawia kwiaty białych lilii, u dołu napis: Ing. Ctibor a Maruška Šťastných oznamují, že dne 22.9.48 dostali dcerušku Máničku. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Informacja o urodzeniu córki.
Keywords: Grafika -- Czechy -- 20 w