Muzeum Archeologiczne w Gdańsku zaprasza 19 lutego 1988 r. [...] - Muzeum Archeologiczne (Gdańsk). ([S.l. : s.n.], 1988)
Zaprosznie na otwarcie wystawy Kultura i sztuka Nowej Gwinei.
Keywords: Zaproszenia -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.