Wiec młodzieżowy w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia trybunę honorową oraz tłumy młodzieży na skwerze Kościuszki w Gdyni, podczas wiecu młodzieżowego 6 maja 1978, 12 maja 1978 roku.